2020. évi neszmélyi Hegyen, völgyön, vízen át...

 kalandtábor részvételi díja, kedvezményekkel:

 

A táborhely költségeinek csökkentésével felszabadítunk egy 20.000 Ft -os keretet, amelyet az egy családból jelentkezők támogatására használunk fel. A kedvezmény az alábbiak szerint vehető igénybe:

                                teljes tábordíj    

           Alap                    38.000 Ft              
2 fő     Támogatott         66.000 Ft                          
3 fő     Támogatott         98.000 Ft                         

A kedvezménnyel csökkentett tábordíj e-mailben kérvényezhető. Aki igénybe szeretné venni, annak ezt egy néhány soros e-mailben az tabor@ujgen.hu -ra jeleznie kell, tehát nem jár automatikusan.

 

További kedvezmények: 

2.000 Ft/fő, ha "hoz" magával valakit. Két ismerős jelentkezése esetén csak az egyiknek jár a kedvezmény. A kedvezmény csak új jelentkező részvétele esetén érvényesíthető, tehát „hozni” csak olyan személyt lehet, aki még nem volt a táborunkban. A kedvezményt a tábor helyszínén, a bejelentkezéskor írjuk jóvá. A "hozott" személy nevét az ő regisztrációja előtt jelezni kell email-ben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez a tábor talán a neten taláható táborok között a legolcsóbb. És csak azért, mert "fanatikusok" szervezik, akiknek nem a bevétel a lényeg :)

Hol szerveznek olcsó nyári tábort 2011- ben? És még tényleg akarsz is tanulni valamit a túlélsé?l? Itt a helyed: www.ujgen.hu

Zajlik az élet...

fiumszik266.jpg

Hírlevél