Köszöntünk az Új Generáció Egyesület honlapján!

Szeretnénk röviden bemutatni magunkat és azt, hogy miért is vagyunk. Az egyesület 1996 -ban alakult, és azóta folyamatosan m?ködik, s  jelenleg az alábbi területen dolgozik:

Fontos! Egyesületünk nem azonos egy magyarországi liberális párt hasonló nevű ifjúsági szerveződésével.  Nem tartottunk és nem tartunk velük semmilyen kapcsolatot. A név és székhely megtévesztő lehet.

1.Táborok, programok szervezése.
Jelenleg évente egy alkalommal szervezünk egyhetes „kaland” táborokat. Egy hét a természetben. Erdők, hegyek, folyók próbálják utunkat állni, de igyekszünk felvenni a „kesztyűt” velük. Munkatársaink hazai és nemzetközi szintű túlélőversenyeken szerzett tapasztalataikkal járulnak hozzá a programok sikeréhez. Mindemellett a ZM Nemzetvédelmi Egyetem szakemberei és végzett hallgatói is segítik munkánkat. És természetesen nem hiányoznak közülünk a Cserkész-mozgalom képviselői sem.
Jó szakmai háttér és viszonylag nagy eszközállomány segítségével tesszük hasznossá a nyári szabadidőt.

Programjainkra bárki jelentkezhet, aki a táborrendet elfogadja és betartja. Tervünk, hogy minden évben legalább 50% a táborozóknak olyanok legyenek, akik még sohasem voltak ehhez hasonló vagy ilyen táborban. Tehát nem az izom a lényeg, hanem a csapatmunka.
Ebben a témában jelenleg aktuális programunk: Kalandtábor 2013 Neszmély kalandtábor, 2013. július 18-28 -ig.


Rövid programok:
Iskolai sportnapok, nyári napközik és táborok meghívott rendezvényeiként bemutatókat, szabadid? programokat szervezünk: íjászat, íjpuska, katonai fúvócső használat, menedék és rejtekhelykészítés, álcázás, kötélpályák és hegymászási alapok témakörben.

  

És a végül még néhány mondat.
Minden szervezet választ magának egy irányvonalat, egy értéket, értékrendszert, ami alapján szervezi életét, tevékenység.  Mi ezt az értéket a 2000 éves keresztény európai értékekben találtuk meg. Ez azt jelenti, hogy a programjainkon résztvevőknek nem kell magukévá tenni a fenti elveket, hanem elég, ha tiszteletben tartják. Meg szerintem amúgy sem baj az, ha nem lehet alkoholizálni, drogot használni, erőszakoskodni vagy másokat megszégyeníteni egy táborban.

Ha sikerült felkeltenünk az érdekl?désedet, akkor böngészd át a honlapunkat, és ha találsz valami neked valót, akkor az ne szalaszd el.

Zajlik az élet...

fiumszik266.jpg

Extrák

Hírlevél